vineri, 13 februarie 2015

Idei romantice pentru cereri in casatorie

 Vine o vreme in viata unui om,unui barbat cand trebuie sa lasa in urma viata de burlac si sa se gandeasca cum vrea sa fie viata lui de acum inainte si pana la batranete,inclusiv.Stiu ca o sa spuneti ca nu toti barbatii sunt facuti pentru casatorie,dar eu acum ma adresez celor care stiu ce doresc de la viata,de la o femeie si de la relatie.Asa ca m-am hotarat sa va dau cateva ponturi pentru a face aceste clipe speciale,atata pentru voi cat si pentru partenerele voastre.
   Cererea in casatorie trebuie sa fie atat de speciala, incat sa merite povestita copiilor, nepotilor, verilor, prietenilor, vecinilor. Trebuie sa fie demna de a fi mentionata pe conturile tale din diversele retele sociale. Cat despre inel...nici nu mai incape vorba! El va deveni cu siguranta vedeta postarilor tale. Nu conteaza cat a costat sau ce piatra are, semnificatia lui este nepretuita.
   Iata la ce m-am gandit sa va propun:

1.Dupa ce iubita ta se duce la culcare, deschide-i caseta cu bijuterii si inlocuieste-i inelul preferat, pe care-l poarta zilnic, cu cel de logodna abia achizitionat,eventual lasa si un biletel cu acele cuvinte magice ce o vor face cea mai fericita. Va fi complet socata, dimineata, cand il va gasi pe cel nou!


2.Strecoara-i inelul pe deget in timp ce ea doarme si trezeste-o cu sampanie si capsune. La inceput, ii va parea un simplu gest romantic. Mare va fi surpriza cand va vedea ce comoara troneaza pe inelarul ei.


3.Presarati patul cu bomboane sau capsune, cu ajutorul carora veti scrie: "Vrei sa fii sotia mea?".Puteti folosi si petale de trandafiri.


4.Ca puteti folosi si de mijloacele de comunicare din ziua de azi.Puteti folosi calculatorul ,Power Point ,un slide-show care sa ii arate in imagini si cu cuvinte frumos scrie ce inseamna pentru tine,iar la sfarsitul slide-ului poti sa pui intrebarea cea mai importanta care va v-a schimba vietile: Vrei sa te casatoresti cu mine?


5. Restaurante sunt, adesea, locuri preferate de indragostiti pentru a-si face nu doar declaratii de iubire, ci si cereri in casatorie.Asadar,daca vrei sa organizezi ceva frumos pentru iubita ta,poti sa faci rezervare la un restaurant frumos,elegant.Poti sa vorbesti cu cei de la bucatarie sa puna inelul de logodna pe prajitura de la desert.


6.In cazul in care locuiti deja impreuna si dormiti in acelasi pat, unul dintre cele mai simple si frumoase moduri de a o cere in casatorie este sa o faci dimineata, imediat dupa ce v-ati trezit, chiar inainte de a va ridica din pat. Stii momentul acela cand abia deschideti ochii si intindeti mana spre noptiera sa opriti alarma? Pregateste-te: inainte ca ea sa se trezeasca, pune pe noptiera de langa ea, fie chiar pe ceasul desteptator (sau telefon) cutiuta deschisa cu inelul de logodna in ea. Cand se va trezi si va dori sa opreasca alarma, va gasi cutiuta, iar tu o vei intreba doar atat: "Vrei sa te trezesti in fiecare dimineata a vietii tale langa mine?"

7. Planuieste o excursie(cu ajutorul booking.com) unde ai sa ii faci minunata surpriza cu cererea ta. Poti sa opresti din senin pe autostrada,intr-o parcare si sa ii pui intrebarea magica. Daca este o excursie organizata in afara tarii ,poti sa scoti inelul si sa o ceri in avionul care va duce spre destinatia de vacanta sau la intoarcere ca sa fie o surpriza si mai mare si sa ramana in gand cu ideea ca nu s-a intamplat sa o ceri.

8.Daca locuiti impreuna si vrei sa fi spontan poti sa cumperi cand te intorci de la munca,in drum spre casa un buchet de flori si o cutie cu bomboane.Clasic ,dar frumos si spontan.Intri pe usa apartamentului si vei fi intampinat de iubita ta.In momentul acela poti sa ii oferi inelul si sa ramana surprinsa.

9.Daca stii ca esti talentat si poti sa dansezi sau sa pictezi sau sa reciti poti sa te folosesti de talentul tau si sa iti impresionezi iubita cu cererea in casatorie.Poti sa pictezi chipul iubitei tale si jos in colt sa pui intrebarea importanta.Poti sa dansezi impreuna cu prietenii tai si la sfarsit sa scoti pancarta pe care sa scrie:Vrei sa dansezi alaturi de mine tot restul vietii tale?
Poti sa te folosesti de o poezie care iti place mult si sa o reciti in timp ce va plimbati in parc,strecurand si intrebarea esentiala.



  Oricum alegi sa pui intrebare cea mai importanta din viata voastra,asigura-te ca totul va fi perfect.
  Toate ideile de mai sus pot fi imbunatatite si pot fi aduse adaugari.Totul depinde de imaginatia voastra.







x

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu