luni, 16 februarie 2015

6 afirmatii care sa te inspire pozitiv in fiecare zi

   In fiecare dimineata cand ne trezim, exista o noua oportunitate de a incepe din nou, de a face schimbari, de a creste. Dar uneori uitam,  incat salutam ziua cu frustrare sau ingrijorare.
  Poate ai avut o prabusire in ultima vreme, sau ai avut zile grele, dar nu este imposibil sa schimbi cursul. Mintea este un lucru puternic, si cand este pozitiva, este de neoprit. Incepe fiecare zi cu spirit pozitiv si pot inflori lucruri uimitoare!
  Aici sunt cinci afirmatii esentiale de utilizat in fiecare zi:
1. Ziua aceasta este aici pentru un anumit motiv.
Cat de des te gasesti pe tine insuti urmand doar rutina? Astazi esti aici pentru un anumit motiv. Poate ca nu este unul care sa zguduie pamantul, ar putea fi subtil, dar este aici. Asa ca in loc de a saluta ziua de azi ca pe oricare alta, saluta fiecare noua zi cu verva cunoasterii faptului ca esti pe aceasta planeta, astazi, pentru un stralucitor motiv!
2. Sunt pregatit pentru orice ma intampina astazi

Nu toate zilele vor fi cele mai bune. Dar TU esti cel mai bun, si ai toata taria de care vei avea vreodata nevoie. Asa ca orice ar veni, STII ca il poti confrunta. Pune-ti straiele de fata/baiat mare si saluta lumea plin/a de elan!
3. Sunt merituos in fiecare zi.
Nu conteaza ce s-a intamplat ieri, astazi este aici si ieri s-a dus. Nu lasa umbrele zilei de ieri sa te bantuie. Sa stii ca nu conteaza ce greseli ai facut, meriti totusi toata dragostea si bucuria. Spunandu-ti tie insuti aceasta in fiecare zi, vei incepe sa te mentii la un standard mai inalt, si universul te va intalni acolo cu rasplata!
4. Astazi este ziua MEA.
Uneori uitam ca viata este a noastra pentru a o crea. Fiecare zi este a ta! Sunt responsabilitati de care trebuie sa avem zilnic grija, dar vazandu-le pe acestea ca fiind ale tale si fiind constient de faptul ca toate depind de decizia ta, poti se treci de la “trebuie sa” la “vreau sa”.
5.radiez dragoste si bucurie in fiecare zi din viata mea daca primul pas este sa-ti repeţi aceste afirmaţii pozitive ori de cate ori ai posibilitatea, pasul doi este sa acţionezi pentru a pune in practica ceea ce afirmi.
6.Imi inalt gandurile catre calmul launtric; in calm primesc inspiratia de la Eul meu superior.
Repetati cat mai des afirmatii pozitive.Si nu uitati ca afirmatiile trebiue sa fie credibile.
Gandurile tale inconstiente… iti determina fericirea si succesul in viata.
Pentru a crea un dialog intern pozitiv este bine sa folosesti afirmatii pozitive. Repetandu-ti in mod constant aceste afirmatii, creezi ganduri inconstiente pozitive. Elimina pe cat posibil lucrurile negative pe care le exprimi zilnic.Controleaza-ti gandurile pe cat posibil de mult.




Mult succes!









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu