marți, 13 ianuarie 2015

Protejarea pielii in anotimpul rece.10 lucruri esentiale Partea II


4.Tine-te de aportul de apă.Majoritatea oamenilor au tendința de a bea mai puțină apă ca temperatura scade . Încercați să beți apă la temperatura camerei - este mai bine pentru digestie prea!

5.Exfoliaza pielea! - Nu pot spune destule despre ceea ce este un pas important . Elaborarea unui ritual de a folosi un exfoliant pentru corp o dată pe săptămână ( dureaza mai putin de 3 minute pentru a exfolia pielea) . Exfolierea este un lucru necesar ce va ajuta la eliminarea pielii uscate  și lasa  pielea radiant a, neteda , tangibila . In plus ,dupa folosirea cremei hidratante exfolierea isi va face treaba si mai bine .
Păstrați dușul,apa nu prea fierbinte! -Apa foarte fierbinta  da un spect uscat  pielii tale !

6.Evitați produse chimice concentrate - folositi produse naturale pe cat de poate de mult si des. Mulți oameni pot deveni sensibili la substantele chimice care se gasesc  în multe produse de îngrijire a corpului . Folosind ingrediente naturale , organice ori de câte ori sunt disponibile aveti grija si de sanatatea dvs.

7.Hidrateaza mâinile și picioarele în fiecare seară - mâinile și picioarele tale sunt demne de o mare atenție . Pentru că ne bazăm pe ele pentru atat de multe cele doua membre importante ale corpului ar trebui să fie întotdeauna luate în grijă  pe tot parcursul anului , dar mai ales în lunile mai reci .

8.Nu uita de scalp - Doar pentru că este ascuns, nu înseamnă că trebuie neglijat ! Pune un pic de ulei de corp in mâinile tale si frecati-l pe scalp . Lasă timp de cateva minute inainte de sampon.

9.Evitați sa utilizati cele 3 : - Alcool , cofeina si fumat.


10.Folositi un umidificator - Ajută la menținerea de umiditate în casa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu